reklame for Utvik Autoservice
Menu
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Skal tatovere Lotto-kule på armen

En kvinne fra Stord skal tatovere en Lotto-kule på armen etter at hun vant i trekningen lørdag.

Av Egil M Solberg | 15.11.2020 16:37:19

Pengespill: Lørdagens Lotto-trekning endte med tre ferske Lotto-millionærer.

– Jeg skal tatovere Lotto-kule på armen, sier den heldige vinneren fra Stord.

Det ble god uttelling for de tre heldige Lotto-spillere. De hadde alle syv rette og endte opp med nøyaktig 5 003 230 kroner hver.

Kvinnen fra Stord hadde akkurat spist pizza sammen med ektemannen da hun fikk Telefonen fra Hamar.

– Tuller du med meg? Nå må jeg sette meg ned eller så besvimer jeg, var det første kvinnen sa da vi overbrakte den hyggelige beskjeden.

– Og jeg som aldri vinner selv, men bare leser om andre som vinner. Jeg så det sto “Norsk Tipping ringer” på telefonen min. Jeg har nemlig lagret nummeret. Jeg har akkurat spist pizza. Det var ikke bra, for jeg kjenner den begynner å komme opp igjen, sier kvinnen og ler litt.

Nå blir det tatovering.

– Jeg skal tatovere en Lotto-kule med nummer 16 på. Tallet var i vinnerrekka, og det er ett av favorittallene mine siden mannen min har bursdag da. I tillegg til tatoveringen, skal jeg skjemme ham bort litt nå. Og det blir å nedbetale lån, sier Stord-kvinnen.

Kupongen hun vant på er en femukers som hun leverte via mobilen.

Flere nyheter: