reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Per Ciljan Skjelbred pådro seg en skade lørdag. Foto: Alexander Hassenstein/Pool via AP / NTB scanpix

Skadetrøbbel for RBK-klare Skjelbred

Per Ciljan Skjelbred pådro seg en skade og måtte forlate banen etter kun en halvtimes spill da Hertha Berlin møtte Eintracht Frankfurt i tysk Bundesliga lørdag.

Av NTB | 13.06.2020 16:48:58

Sport: Det kan være dårlige nyheter for Rosenborg.

Skjelbred forlater Hertha til fordel for trønderklubben når kontrakten hans utløper i sommer. I utgangspunktet reiser midtbaneveteranen hjem til Trondheim 1. august, men det har også vært antydet at overgangen kan bli gjennomført tidligere.

Lørdag var Skjelbred igjen med i Herthas startoppstilling, men allerede i første omgang viste 32-åringen tegn til å slite med en skade. Trønderen forsøkte å fortsette, men etter en halvtime satte han seg ned på gresset og signaliserte at kampen var over for hans del.

Det kunne se ut til at trønderen slet med en skade i leggen.

Skjelbred rakk samtidig å bidra til Herthas 1-0-scoring før han måtte byttes ut. 24 minutter var spilt da 32-åringen vant ballen høyt i banen og forserte inn i feltet. I momentet som fulgte kunne det se ut til at han tråkket litt feil, samtidig som ballen endte hos målscorer Krzystof Piątek.

Skjelbred har fått mye tillit i Hertha-laget denne sesongen. Veteranen har startet samtlige kamper etter koronapausen og var også en gjenganger i startoppstilingen før viruspandemien satte fotballen på vent.

Trønderen har samtidig vært fast bestemt på å returnere til Trondheim ved kontraktens utløp i sommer. I februar offentliggjorde RBK at avtalen med den tidligere klubbprofilen var signert.

(©NTB)

Flere nyheter: