reklame for smiaa
Menu
Malin Aune i skuddet for Vipers Kristiansand. Hun er en av ni Vipers-spillere som er ute med skade, og fingerbruddet koster henne trolig en rekke viktige kamper inkludert OL-kvalifiseringen i mars. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Skadekrise i Vipers, OL-kvalifiseringen i fare for Aune

Vipers Kristiansand har hele ni spillere ute med skader, og landslaget må trolig greie seg uten Malin Aune i OL-kvalifiseringen i mars, melder TV 2.

Av NTB | 18.02.2020 19:46:09

Sport: – Jeg prøver å være positiv, men jeg har dårlig tid og ser at det blir vanskelig, sier Aune til TV 2.

Hun har et brudd i fingeren, og til Fædrelandsvennen sier Erik Welhaven Løchen, som er medisinsk ansvarlig i klubben, at hun må gå med gips i fire uker.

– Det er veldig kjipt. Det er mange kamper som kan ryke, både med Vipers og landslaget, men jeg gir ikke opp før helseteamet og Thorir (Hergeirsson) sier nei, sier Aune.

Det er allerede klart at landslaget må unnvære Emilie Hegh Arntzen i OL-kvalifiseringen. Hun har en skulderskade og er blant de ni Vipers-spillerne som er ute av spill.

– Det er voldsomt. Jeg har ikke opplevd maken, sier trener Ole Gustav Gjekstad til TV 2 om skadesituasjonen.

Vipers har tapt alle sine tre første kamper i mesterligaens hovedrunde og har i helgens kamp mot Esbjerg kniven på strupen med tanke på avansement til cupspillet. Allerede onsdag setter laget sin lange seiersrekke i eliteserien på spill i bortekamp mot Byåsen.

(©NTB)

Flere nyheter: