reklame for Sheiken Bowling
Menu
Birger Meling er tilbake fra skade. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Skade ødela sesongstarten for Meling: – Irriterende

En skade har skapt trøbbel for Birger Meling i sesonginnledningen i fransk fotball. Nå er han tilbake og klar for spill.

Av NTB | 31.08.2022 11:10:52

Sport: Meling var ikke å finne i kamptroppen til Rennes i sesongens tre første ligakamper. Mot Lens sist helg satt imidlertid landslagsbacken på reservebenken og fikk spille de siste sju minuttene som innbytter.

Dermed er den kjedelige skadeperioden han har bak seg tilbakelagt.

I et intervju med den franske avisen Ouest-France setter Meling ord på den trøblete sesongstarten.

– Å bli skadet etter å ha følt seg bra de første ti dagene av sesongoppkjøringen var selvfølgelig irriterende. Jeg brukte noen dager på å akseptere det. Så løftet jeg hodet, for å komme i angrepsposisjon så fort som mulig. Nå føler jeg meg klar, sier han.

Nå starter jobben med å tilkjempe seg fast plass i startoppstillingen til Rennes. Den franske storklubben har bred stall og konkurransen som spilletiden er tøff.

Meling, som kom til Rennes fra Nimes i fjor, stortrives samtidig hos sin nåværende arbeidsgiver. Samtaler om en kontraktsforlengelse pågår, bekrefter han.

– Ja, vi diskuterer det. Jeg har det bra her, i laget og i byen. Jeg trives med staben og lagkameratene mine. Jeg kommer godt overens med fansen. Dette er en ekte fotballby med en utrolig atmosfære. Men når jeg er i byen, blir jeg ikke plaget. Jeg kan gå rundt eller spise med kona og sønnen min uten problemer, noe som ikke er tilfellet overalt, sier landslagsbacken.

Rennes møter Brest i neste seriekamp onsdag.

(©NTB)

Flere nyheter: