Menu
Johannes Høsflot Klæbo dro på ferie tidligere enn planlagt etter å ha følt på en kjenning i høyre rumpeball. Foto: Terje Pedersen / NTB

Skade framskyndet Klæbos sydenferie: – Er ikke helt i vater

Johannes Høsflot Klæbo utsatte en «helvetesuke» med trening da han fikk en kjenning i høyre rumpeball. I stedet dro han og samboeren til Cannes i Frankrike.

Av NTB | 19.07.2022 14:40:48

Sport: Det forteller langrennslandslagets sprinttrener Arild Monsen til Adresseavisen.

– Mot slutten av forrige uke fikk Johannes en liten kjenning bak på høyre seteball under en treningsøkt. Vi skulle egentlig ha en volumuke nå, men etter å ha snakket sammen fant vi ut at det var bedre å endre på planene, sier han.

Monsen understreker at det stadig går bedre med Klæbo.

– Det er ingen dramatikk i endringen. Han er ikke helt i vater, men er veldig motivert for å gjennomføre volumuka når han kommer hjem.

Trønderen skulle egentlig på ferie med samboeren Pernille Døsvik etter en intens treningsuke, men den ble framskyndet. I helgen dro de til Cannes og den franske rivieraen.

Klæbo er ventet å være tilbake i Trondheim mot slutten av uken. I august skal han blant annet konkurrere på i Toppidrettsveka på Hitra, Aure og Granåsen. Senere venter det høydetrening i USA.

(©NTB)