Menu
Det er uvisshet rundt skadesituasjonen i Glimt. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Skadde Glimt-stjerner kan bli klare til Roma-kampen

Bodø/Glimt kan ha både Brede Moe og Amahl Pellegrino tilgjengelige til torsdagens returkamp mot Roma i conferenceligaen.

Av NTB | 13.04.2022 14:19:52

Sport: Det opplyser trener Kjetil Knutsen i et intervju med Viaplay i forbindelse med onsdagens trening i den italienske hovedstaden.

Brede Moe og Amahl Pellegrino forlot begge banen med skade i eliteseriekampen mot Sandefjord sist helg. Knutsen tror begge kan vi klare til torsdagens viktige returkamp.

– Vi håper det. Vi kjemper med klokken både med Pelle og Brede, men er egentlig optimister. Spesielt med Brede, og så er det en 50-50-situasjon med Pelle, sa han til kanalen.

– Det kommer uansett noen inn som er bra drillet i det vi gjør. Det har vi håndtert før, og det må vi håndtere igjen, tilføyde han.

Ole Solbakken har slitt med sykdom den siste tiden. Også han er aktuell for spill.

– Ja, han har vært i trening nå. Han fikk 20 minutter mot Sandefjord og er på riktig vei. Han er aktuell i en startoppstilling til i morgen, sa Knutsen.

Bodø/Glimt-treneren er midlertidig suspendert av Det europeiske fotballforbundet og stilte ikke på onsdagens pressekonferanse i Roma. Det gjorde heller ikke hans assistent Morten Kalvenes.

(©NTB)