Menu
Ane Guro Skaare-Rekdal er innstilt til en av visepresidentpostene i Norges Fotballforbund. Her er hun sammen med ektemannen Kjetil Rekdal på banketten etter at Aalesund vant cupen i 2009. Foto: Jon-Michael Josefsen / NTB scanpix

Skaare-Rekdal innstilt som visepresident i NFF

Ane Guro Skaare-Rekdal fra Ottestad er ønsket som en av to visepresidenter til det nye styret i Norges Fotballforbund (NFF). Hun er gift med Kjetil Rekdal.

Av NTB | 07.01.2021 12:23:25

Sport: Valgkomiteen i NFF har avsluttet sitt arbeid og presenterte torsdag sin enstemmige innstilling. Der er det to nye navn fra det sittende styre: Skaare-Rekdal (45) og Kristine Haugen (39).

I sin vurdering peker valgkomiteen på at Skaare-Rekdal i over 20 år har hatt en rekke tillitsverv på ulike områder i norsk fotball. Siden 2015 har hun vært styreleder i NFF Indre Østland.

Haugen er innstilt som nytt styremedlem. Hun har erfaring fra både fotballen og politikken. Blant annet har hun vært varaordfører i Lavangen kommune.

Fotballtinget er lagt til 13. og 14. mars. Der vil sammensetningen av det nye NFF-styret bli avgjort.

1. visepresident: Ane Guro Skaare-Rekdal, Ottestad (ny for to år)

2. visepresident: Arne Larsen Økland, Bryne (gjenvalg to år)

Styremedlemmer: Gunnhild Lærum, Lillestrøm (ikke på valg), Malin Frantzen Øiseth, Fet (ikke på valg), Leon Jarle Aurdal, Aalesund (ikke på valg), Jon Mørland, Heming (gjenvalg to år), Kristine Haugen, Lavangen (ny for to år).

President: Terje Svendsen, Rosenborg (ikke på valg)

(©NTB)

Flere nyheter: