Menu
Diego Simeone og Atlético Madrid røk ut av cupen. Foto: Martin Meissner / AP / NTB

Sjokktap i cupen for Atlético Madrid – utslått av miniputt

Atlético Madrid har fått en drømmestart på ligasesongen i Spania. Onsdag kom storklubben kraftig ned på bakken med 0-1-tap i cupen mot lille Cornella.

Av NTB | 06.01.2021 23:23:28

Sport: 2.-rundekampen ble et lite eventyr for den katalanske klubben som til daglig holder til på tredje nivå i spansk fotball. Scoringen til Adrian Jimenez etter bare sju minutters spill holdt til å sikre avansement til 16-delsfinalen.

For La Liga-leder Atlético ble kampen et mareritt. Ikke bare ble det cupexit, men den uruguayanske midtstopperen José Giménez måtte forlate banen med skade like etter målet som avgjorde kampen. Dessuten ble Ricard Sanchez utvist med to gule kort, og João Felix måtte også ut med skade.

Den spanske storklubben er inne i en periode med tøft kampprogram. Så sent som søndag ble det 2-1-seier i ligaen mot Alaves. Onsdag hadde trener Diego Simeone gjort en rekke endringer i sin startoppstilling, men hovedstadsklubben mønstret likevel et slagkraftig mannskap.

– Vi ber våre tilhengere om unnskyldning. Dette var vår feil, sa Saul Niguez, som hadde Atléticos beste sjanse med et skudd i tverrliggeren.

Cornella, som i øyeblikket ligger på sjuendeplass i sin avdeling på nivå tre, kan se fram til 16-delsfinale.

Etter at Celta og Getafe ble utslått tirsdag var Atlético Madrid eneste toppserielag som falt onsdag. Alavés, Betis, Elche, Granada, Levante og Osasuna vant sine bortekamper, slik Sevilla, Valladolid og Villarreal gjorde det tirsdag. Cádiz, Eibar, Huesca og Valencia spiller torsdag.

Athletic Bilbao, Barcelona, Real Madrid og Real Sociedad går inn i turneringen først i 16-delsfinalen, som trekkes fredag.

(©NTB)

Flere nyheter: