Menu
Martin Sjögren gleder seg over Celin Bizet Ildhusøys entusiasme foran England-kampen som vil bli spilt for fulle tribuner og med voldsomt publikumstrøkk. Foto: Terje Pedersen / NTB

Sjögren før England-kampen: – Elsker Celins svar

Celin Bizet Ildhusøy var med Martin Sjögren til Uefa-pressekonferanse søndag. Hun var full av entusiasme om det som venter i EM-kampen mot England.

Av NTB | 11.07.2022 00:22:24

Sport: – Det er jo helt vilt, egentlig. Jeg hadde ikke sett for meg dette for et år eller bare noen måneder siden. Det er sykt kult, som en gave, sa 20-åringen.

– Det er en stor kamp, kanskje den jeg har gledet meg mest til. Jeg har et energikick nå og vil bare komme i gang. Det blir gøy.

Sjögren setter stor pris på den holdningen.

– Jeg elsker Celins svar. Vi har sett litt ekstra fram til denne kampen, og det er sånn vi må se på det. Vi må glede oss til å spille for fulle tribuner, sa han. Kampen i Brighton er for lengst utsolgt.

Landslagssjefen kunne gi en positiv statusrapport for troppen.

– Vi har alle spillerne tilgjengelige, og det er perfekt for en trener. Det er også stor harmoni i gruppa. Det er alltid gøy å møte vertene i sluttspill. Vi gjorde det i 2017 (Nederland) og 2019 (Frankrike). Vi vant ingen av de kampene, men forhåpentlig kan vi endre det i morgen.

Maria Thorisdottir var også med på den velbesøkte pressekonferansen på kamparenaen.

– Jeg gleder meg veldig til å møte England. Vi som spiller her borte kjenner de fleste engelske jentene, og noen av dem er på laget mitt i Manchester United. Vi kjenner deres styrker og svakheter, og de gjør det samme med oss. Vi vet at det blir en vanskelig kamp. England har gode spillere i alle posisjoner og på benken, sa hun.

(©NTB)