Menu
Kristian Thorstvedt får skryt. Foto: Terje Pedersen / NTB

Sjefens hyllest til Thorstvedt: – Den mest komplette spilleren i Belgia

Kristian Thorstvedt har skaffet seg en høy stjerne i fotballklubben Genk. Klubbens sportsdirektør mener ingen i belgisk fotball har større potensial.

Av NTB | 06.12.2021 12:29:12

Sport: Genks sportsdirektør Dimitri De Condé snakker varmt om klubbens norske profil i et ferskt intervju med avisen Het Laatste Nieuws. Uttalelsene er gjengitt av nettstedet voetbalnieuws.be.

– Han er en av kandidatene til å vinne Gullstøvelen i fremtiden, sier De Conde med henvisning til prisen som årlig går til den belgiske ligaens beste spiller.

– Jeg tror han er den mest komplette fotballspilleren i Belgia og spilleren med størst potensial i ligaen vår, fortsetter Genk-toppen.

Belgiske medier har for lengst startet spekulasjonene om at Thorstvedt raskt kan bli å se i en større liga. Rogalendingens nåværende avtale med klubben utløper sommeren 2023.

Ifølge nettstedet Transfermarkt skal den norske landslagsprofilen nå ha en verdi på rundt 6 millioner euro, tilsvarende drøye 60 millioner norske kroner.

22-åringen står med fire mål og én målgivende pasning på 22 kamper for Genk denne sesongen. Han har også blitt en viktig brikke på det norske landslaget.

(©NTB)

Flere nyheter: