Menu
Manchester Uniteds direktør Ed Woodward (i midten), kommer med støtte til Ole Gunnar Solskjær. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix

Sjefen om Solskjær: – Fundamentet for suksess er på plass

Manchester Uniteds direktør Ed Woodward kommer med en tydelig støtteerklæring til Ole Gunnar Solskjærs prosjekt.

Av NTB | 25.02.2020 18:31:39

Sport: Uttalelsene kom i forbindelse med en offentliggjøring av klubbens økonomiske resultater for annen kvartal i 2019 tirsdag.

Nettogjelden til Manchester United skal ha økt med nærmere 900 millioner kroner, ifølge The Guardian, men Woodward kommer med en tillitserklæring til klubbens prosjekt og Ole Gunnar Solskjær.

– Denne sesongen handler om gjenoppbygging, med mange endringer i troppen og spillere som har kommet opp fra akademiet og blitt en del av førstelaget, sier Woodward til hjemmesiden.

– Fundamentet for å levere suksess på lang sikt, som vi alle jobber mot, er på plass nå som vi implementerer vår plan og vår fotballvisjon med Ole, tilføyer han.

I tillegg til signeringen av Bruno Fernandes i januar, fremheves spesielt arbeidet med å frembringe talenter fra akademiet, av United-direktøren.

Direktøren understreket også i samtalen med klubbens investorer tirsdag at laget er videre i europaligaen og FA-cupen, samt er med i kampen om en plassering i ligaen som gir spill i mesterligaen neste sesong.

Manchester United er i øyeblikket nummer fem på tabellen i Premier League. Kun tre poeng skiller opp til Chelsea på den attraktive fjerdeplassen.

Neste oppgave for mannskapet til Ole Gunnar Solskjær er torsdagens europaligamøte med belgiske Club Brugge.

(©NTB)

Flere nyheter: