Menu
Alexander Sørloth skal undersøkes torsdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sjefen avdramatiserer Sørloth-skade

Trabzonspor-trener Hüseyin Cimsir antyder at skaden Alexander Sørloth pådro seg onsdag ikke er av det alvorlige slaget.

Av NTB | 12.03.2020 10:47:13

Sport: Sørloth ble byttet ut etter 39 minutter da Trabzonspor slo Yeni Malatyaspor 3–1 på bortebane i den tyrkiske superligaen. Det kunne se ut til at den norske måltyven fikk en smell i venstrefoten.

I tyrkiske medier blir skaden omtalt som særdeles dårlige nyheter for gulljagende Trabzonspor. «Alexander Sørloth-sjokk for Trabzonspor» skrev avisen Fanatik etter kampen.

Til den tyrkiske klubbens nettsider sier imidlertid trener Hüseyin Cimsir at nordmannens skade ikke nødvendigvis behøver å være så alvorlig.

– Sørloth ser ikke ut til å være alvorlig skadd slik det ser ut nå, men vi skal dele den eksakte informasjonen med dere i morgen (torsdag), sier Cimsir.

Ifølge en rekke tyrkiske medier skal Sørloth gjennom en MR-undersøkelse torsdag. Den vil etter alle solemerker klarlegge omfanget av skaden.

Utfallet av den vil også ha stor interesse for landslagssjef Lars Lagerbäck. Norge møter Serbia i nasjonsligaomspillets semifinale 26. mars. En eventuell finale spilles mot Skottland eller Israel fem dager senere.

Sørloth har hatt en meget god sesong i tyrkisk fotball, der han har scoret 19 seriemål på 25 kamper for Trabzonspor. De to siste kampene har han gått målløs av banen.

Onsdagens 3-1-seier mot Malatyaspor sendte Trabzonspor til topps på den tyrkiske serietabellen. Laget har like mange poeng som toer Basaksehir, men bedre målforskjell.

(©NTB)

Flere nyheter: