reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Mjøndalens Tonny Brochmann og Stabæks Emil Bohinen under eliteseriekampen mellom Stabæk – Mjøndalen på Nadderud stadion. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sjansefattig da Stabæk og Mjøndalen serieåpnet uten scoringer

Mjøndalen og Stabæk gikk målløse av banen i serieåpningen på Bekkestua tirsdag. Et par muligheter kunne gitt uttelling, men sjanserikt ble det ikke.

Av NTB | 16.06.2020 20:05:59

Sport: De forspilte sjansene kom i første omgang, mens de siste 45 minuttene inneholdt få virkelig store farligheter i regnværet på Nadderud.

Mjøndalen kunne fått en kjempestart på sesongen etter under tre minutters spill. Da fikk høyreback William Sell stå helt alene på bakerste stolpe etter et innkast. Den kraftfulle avslutningen fra kloss hold endte imidlertid med at ballen føk høyt over mål.

Stabæk fikk sitt feteste måltilbud etter et kvarters spill. Hugo Vetlesen slo innlegget, og foran mål fikk japanske Kosuke Kinoshita en alle tiders mulighet til å sende hjemmelaget i ledelsen. Spissen så imidlertid ut til å bli satt litt ut av spill fordi Mjøndalen-forsvarer Sell fikk en tå på ballen. Dermed strøk ballen på utsiden av stolpen.

Scoringer ble det ikke før pause. I pauseintervjuet med Eurosport varslet Mjøndalen-kaptein Christian Gauseth at en seier var i emning.

– Der er vi som er farligst, og det er vi som er giftigst når vi kommer framover. En del dumme balltap forhindrer oss i å score mål. Fortsetter vi sånn som dette, vinner vi dette, sa han.

Eliteserieprofilen fikk det imidlertid ikke som ha ville. Mjøndalen klarte aldri å sette skikkelig press på Stabæk etter pause. I stedet var bæringene i perioder friske.

På overtid ble Mjøndalen redusert til ti mann da innbytter Alexander Betten Hansen fikk marsjordre. 23-åringen ble sendt på banen etter 73 minutter og rakk å pådra seg to gule kort.

Det andre gule fikk han for å holde igjen Kinoshita.

(©NTB)

Flere nyheter: