reklame for smiaa
Menu
Frp-leder Siv Jensen utenfor Statsministerens kontor i Oslo før nye møter i budsjettforhandlingene med regjeringspartiene. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Siv Jensen i nye budsjettsamtaler: – Vi må nå nærme oss en avklaring

Fremskrittspartiet og regjeringspartiene møttes mandag kveld til en ny runde med forhandlinger om statsbudsjettet for 2021.

Av NTB | 30.11.2020 19:08:12

Politikk: – Jeg må si at jeg er spent. Jeg håper det blir et fruktbart møte, sa Frp-leder Siv Jensen på vei inn til Statsministerens kontor i Oslo.

Der møtte hun statsminister Erna Solberg (H), Kjell Ingolf Ropstad (KrF) og Guri Melby (V) til en ny runde med forhandlinger om statsbudsjettet.

De fire partilederne er allerede godt på overtid, og det var også forhandlinger i helgen.

– Vi har hatt progresjon de siste møtene vi har hatt. Det er fortsatt sånn at for vår del så handler dette om en ordentlig nedgang i avgiftene på grensehandelsutsatte varer. Det handler om landets pensjonister. Det handler om asyl- og innvandringspolitikk. Og det handler om samferdselspolitikk, sa Jensen.

– Vi må nå nærme oss en avklaring, understreket hun.

Når en eventuell avtale kan være klar, er i det blå.

Stortingets finanskomité avga innstilling i saken fredag, uten flertall. Selve finansdebatten i Stortinget går førstkommende torsdag.

(©NTB)

Flere nyheter: