fbpx
Menu
Frp-leder Siv Jensen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Siv Jensen (FrP) dukker i morgen opp på Stord

Finansminister Siv Jensen (Frp), kommunalminister Monica Mæland (H) og samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp), vil alle delta under lanseringen av planene for Hordfast på Stord i morgen.

Av Egil M Solberg | 04.09.2019 13:59:27

Hordfast: De tre statsrådene skal ta turen til Stord i morgen for å presentere nyhetene mange har venta på vedrørende trasé for Hordfast.

Stord24 har i dag snakket med sikre kilder som bekrefter at regjeringen i morgen vil offentliggjøre at det blir sørlig kryssing for ny E39 over Langenuen.

Vedtaket skal etter det avisa kjenner til bli lagt fram som en felles innstilling fra kommunal- og moderniseringsdepartementet og samferdselsdepartementet, som begge har hatt saka til behandling.

Samferdselsdepartementet har i dag sendt ut pressemelding hvor det fremgår at offentliggjøringen rundt trasévalget i forbindelse med 09.20-ferja fra Halhjem til Sandvikvåg.

Etter arrangementet skal de to Frp-statsrådene videre med veteranskipet MS Sunnhordland fra Leirvik til Halsnøy. Her blir det storstilt markering av at bomstasjonen for Halsnøysambandet nå skal stenges.

Flere nyheter: