powergym
Menu
Politiet natt

Sinte og fulle folk

Mens vi sov vår uskyldsrene søvn har en del folk i natt vært både fulle og sinte. Natten kunne minne mye om hendelser vi bare forbinder med helgefyll.

Av admin | 03.06.2015 05:12:35

Politiet på Haugalandet har bortvist rusa folk fra både Skånevik, Karmøy og Haugesund. I tillegg til de bortviste tok politiet også en mann med kniv og narkotika på seg i Haugesund.

Ved midnatt ble en overstadig rusa person tatt hånd om i Skånevik. Han ble kjørt hjem til familie av en politipatrulje. Han ble også bortvist fra Skånevik sentrum.

Ved 01-tiden ble det meldt om krangling ved et utested på Karmøy. Politiet rykket ut til stedet og bortviste en person bortvist frem til onsdag morgen. Dette resulterte ikke til anmeldelse.

Ved 02-tiden var en mann kranglete på et utesteder i Haugesund. Han hadde også vært truende. Politiet rykket ut til stedet og vedkommende ble bortvist fra Haugesund sentrum.

Ved 04-tiden i natt ble en mann anmeldt for besittelse og bruk av narkotika i Haugesund. Han var også i besittelse av en kniv. Mannen erkjente forholdet og sak er opprettet.