powergym
Menu
Politi

Sildajazz-natten for politiet

Røykutvikling på utested, brannalarm utløst på hotell, ruskjørte inn i folkehavet på Indre kai, avskilting etter utforkjøring og mann satte flaske på komfyren. Dette er blant overskriftene fra natten.

Av Egil M Solberg | 14.08.2016 08:48:07

Ruskjørte inn i folkehavet på Indre kai
En ruset 59 år gammel mann kjørte bil inn i folkehavet på Indre kai lørdag kveld. Han ble stanset av en politipatrulje og pågrepet. Nødvendige prøver er tatt.

Satte flaske på komfyren
En beruset mann måtte sendes til legevakten etter å ha pustet inn mye røyk under en brann på Rubbestadneset på Bømlo i natt. Mannen skal ha satt en flaske på komfyren. Dette førte til kraftig røykutvikling. Alle nødetatene ble sendt til stedet. Mannen er anmeldt for forholdet.

Kranglet seg i arrest
En 21 år gammel mann ble innsatt i drukkenskapsarresten i natt, etter at han kranglet med vakter på et utested. Da politiet dukket opp, fortsatte han å kverulere med dem. Han ble pålagt å forlate stedet, men motsatte seg dette. Dermed ble han overnattingsgjest i kjelleren hos politiet og anmeldt for ordensforstyrrelse.

Bilkjøring i narkorus
Da en bilfører i natt ble sjekket for ruskjøring, ble det utslag på både cannabis og metamfetamin. Nødvendige prøver ble tatt, bilfører er anmeldt og førerkortet ble beslaglagt.

Avskiltet etter utforkjøring
En personbil kjørte i natt ut av veien mellom Etne og Kyrping. Bilen var kjørt fast i gjørma og ingen var til stede da politiet kom til stedet. Det viste seg da at bilen var begjært avskiltet. Bilen fikk stå da den ikke var til hinder for trafikken, mens skiltene ble klippet.

Røykutvikling på utested
Nødetatene rykket etter stenge tid ut etter at det ble meldt om røykutvikling på et utested ved Indre Kai i Haugesund. Røyken stammet fra en steikeovn. Tre personer ble sendt til legevakt etter å ha blitt eksponert for mye røyk. Det var ingen brann på stedet.

Brannalarm utløst på hotell
Gjestene på et hotell i Haugesund ble i natt evakuert etter at brannalarmen ble utløst. En teknisk feil var årsaken til alarmen.