Menu
ARKIVBILDE: Daniel DeNiazi

Sildabordet kan forsvinne

7-8 kokker har trukket seg det siste året og dermed står Sildabordet i Haugesund i fare for å forsvinne.

Av Egil M Solberg | 22.07.2019 07:33:10

Sildabord: Lokale kokker har siden 1984 stått for det årlige arrangementet i august. Alt blir gjennomført på dugnad.

Men nå faller de fra én etter én. Bare det siste året har de mistet 7–8 kokker, melder Haugesunds avis.

Jubileum

Mesterkokk John Arne Sandvik (59) har i år komponert en egen sildevri i anledning 35-års jubileet.

– Sild i mango med chilidressing. Vi har spicet litt opp, kan du si. Men det er tradisjonell sild som er mest populær. Sildesalat, sursild, tomatsild og rømmesild, forteller Sandvik til avisa.

Hanne Krogh skal åpne Sildabordet 2019.

Flere nyheter: