reklame
Menu
Grotten på St. Hanshaugen der flere personer ble skadd av kullosforgiftning etter en fest natt til søndag 30. august. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Siktet etter bunkerfesten mener han ikke har gjort noe straffbart

En av de fire som er siktet etter bunkerfesten i Oslo natt til søndag 30. august, mener han ikke har gjort noe straffbart. Det opplyser forsvareren hans.

Av NTB | 08.09.2020 14:23:11

Kriminalitet og rettsvesen: – Slik jeg forstår ham, mener han at han ikke har gjort noe straffbart. Han er ikke noen arrangør, men han var på festen, sier forsvareren, advokat Bendik Falch-Koslung, til NTB.

Den siktede mener derfor at han ikke har noe straffansvar.

Falch-Koslungs klient har ennå ikke vært i avhør hos politiet, men vil forklare seg detaljert til politiet, opplyser forsvareren.

Han forteller at klienten kortvarig var på sykehus i forbindelse med festen, men at han i dag har en grei allmenntilstand.

– Han beklager og syns det er tragisk at det gikk som det gikk, og han håper det går bra med dem som er innlagt på sykehus.

Etter festen i bunkeren på St. Hanshaugen natt til søndag 30. august er fire personer siktet for uaktsom forvoldelse av betydelig skade på kropp eller helse, brudd på smittevernloven og uberettiget adgang og opphold i bunkeren.

NTB har forsøkt å oppnå kontakt med forsvarerne til de øvrige siktede i saken, men har ikke lyktes.

(©NTB)

Flere nyheter: