Menu
To kvinner i 50- og 30-årene ble knivstukket inne på Nav-kontoret på Danmarksplass i Bergen mandag. Kvinnen i 50-årene døde av skadene hun pådro seg. Den andre ble lettere skadd. Foto: Marit Hommedal / NTB

Siktede i avhør etter drapet på Nav-ansatt

En mann i 30-årene skal mandag ettermiddag i avhør med politiet etter at to Nav-ansatte ble knivstukket i Bergen mandag formiddag.

Av NTB | 20.09.2021 16:07:18

Kriminalitet og rettsvesen: To ansatte på Nav Årstad i Bergen ble fraktet til sykehus med ukjente skader etter å ha blitt knivstukket på et brukermøte mandag formiddag.

Politiet har fått bekreftet av Haukeland universitetssjukehus at den ene av de to skadde døde av skadene hun ble påført. Den avdøde er en kvinne i slutten av 50-årene, skriver politiet i en pressemelding.

Den andre som ble skadd, er en kvinne i midten av 30-årene. Politiet opplyser at hun er lettere skadd.

De pårørende er varslet.

En mann i 30-årene ble pågrepet etter hendelsen. Til VG sier mannens forsvarer, Morten Grimstad, at hans klient skal i avhør med politiet mandag ettermiddag.

– Jeg er på vei inn til avhør nå. Jeg har ikke snakket med verken politi eller min klient, så jeg kan ikke kommentere noe, sier Grimstad til avisen i 15-tiden.

I 13-tiden ransaket politiet en adresse som den pågrepne er registrert på, meldte Bergens Tidende.

Direktør Anne Kverneland Bogsnes i Nav Vestland sier til avisa at Nav har satt beredskapsplan.

Politiet inviterer til en ny pressebrifing mandag klokken 16.30 på politihuset.

Flere nyheter: