Menu
Blomster er lagt ned ved Nav-kontoret på Danmarksplass i Bergen etter at en av de ansatte ble drept på jobb mandag. Foto: Torstein Bøe / NTB

Siktede etter Nav-drapet varetektsfengsles i fire uker

Mannen som er siktet for å ha drept en Nav-ansatt på Årstad i Bergen mandag, blir varetektsfengslet i fire uker.

Av NTB | 21.09.2021 14:52:46

Kriminalitet og rettsvesen: Fengslingen er med brev- og besøksforbud i hele fengslingsperioden, og medieforbud i to uker.

Den 39 år gamle mannen er siktet for drapet på en kvinne i 50-årene på Nav-kontoret i Årstad i Bergen mandag formiddag. Han er også siktet for grov kroppsskade, fordi knivangrepet også rammet en annen ansatt, en kvinne i 30-årene.

Han varetektsfengsles på bakgrunn av faren for bevisforspillelse. Mannen samtykket til fengsling, men var ikke selv til stede i fengslingsmøtet.

Mannens forsvarer, advokat Morten Grimstad, sier til NTB at siktede ikke har tatt stilling til straffskyld.

– Han er fortsatt preget av hendelsen, legger Grimstad til.

Påtaleansvarlig Christine Møen Wisløff sier politiet nå skal ta vitneavhør og gjennomføre tekniske undersøkelser slik at de kan kartlegge hendelsesforløpet så godt det lar seg gjøre.

– Det er ikke satt noe tidspunkt for nye avhør av siktede, men politiet ønsker på sikt å ta et nytt avhør av mannen, sier hun til NTB.

Wisløff legger til at politiet fortsatt ønsker tips fra de som har observasjoner i området rundt Nav Årstad før klokka 10 mandag.

(©NTB)

Flere nyheter: