reklame for Sheiken Bowling
Menu
Vålerengas Njoya Ajara scoret ikke, men laget slet seg til seier over Røa med 2-1 onsdag. Foto: Annika Byrde / NTB scanpix

Sigurdardottir ble matchvinner for Vålerenga mot Røa

Vålerenga legger press på LSK Kvinner og Rosenborg etter 2-1 borte mot bunnlaget Røa. Ingibjørg Sigurdardottir ble matchvinner i siste spilleminutt

Av NTB | 12.08.2020 20:17:38

Sport: Røa og Vålerenga innledet den sjuende serierunden i Toppserien. Røa-jentene var ikke langt unna å kapre sine første poeng. Sigurdardottir ville det derimot annerledes og satte 2-1-målet etter 90 minutter.

Hovedstadslaget er nå a poeng med seiereleder LSK Kvinner, begge med 16 poeng.

Det var derimot Røa som tok ledelsen med 1-0 ved Linn Huseby midtveis i 1. omgang. Hanna Terry ble feltet innenfor 16-meterne, og Huseby var sikker fra ellevemeteren.

Ledelsen holdt seg til 52 minutter da Rikke Madsen trakk seg fri inne i feltet og nett på bakre stolpe. Vålerengas stjernespiller Sherida Spitse sto for framspillet.

Vålerenga hadde mest å fare med ut over i kampen, men klarte ikke å spille seg de helt store sjansene. De var derimot svært nær å sende gjestene i ledelsen Njoya Ajara med kvarteret igjen å spille, men avslutningen havnet i stanga.

Sigrid Heieren Hansen kom alene med Røa-keeper Linn-Mari Nilsen, men det var sistnevnte som holdt hodet kaldest og ikke lot seg overliste.

Røa-forsvaret klarte derimot ikke å stå imot Vålerengas press mot slutten.

(©NTB)

Flere nyheter: