Menu
Jules Koundé skal ifølge Sevillas klubbpresident Monchi først ha vært enig med Chelsea før han gjorde overgang til Barcelona. Foto: Mateo Villalba/AP Photo/NTB.

Sevilla-president bekrefter at de hadde enighet med Chelsea om Koundé

Torsdag ble Jules Koundé presentert som Barcelona-spiller. Nå forteller Sevilla-presidenten at de først var enige med Chelsea om en overgang for midtstopperen.

Av NTB | 29.07.2022 13:20:51

Sport: – Sist torsdag hadde vi en avtale med Chelsea og Koundé. Da alt var ferdigforhandlet, og det var et godt tilbud. Men så stoppet alt opp, sier klubbpresident Monchi i et intervju på SFC Radio.

– Og så dukket Barça opp. Første gang de kontaktet oss var forrige mandag, med Mateu Alemany. Barça gjorde en innsats og avsluttet avtalen, fortsatte han.

Barcelona har blitt beskyldt for å ødelegge Chelseas overgangsvindu denne sommeren. Katalanerne knabbet også Raphinha foran nesa på Chelsea, som tidligere i sommer var interessert i både Robert Lewandowski og Ousmane Dembélé. Begge endte opp med å signere for Barcelona.

I tillegg hentet Barcelona midtstopper Andreas Christensen som bosmanspiller fra nettopp Chelsea. Franck Kessié var Barcelonas aller første sommersignering. Han kom som bosmanspiller fra Milan, til tross for interesse fra Chelsea.

– Koundé var enig om salget til Chelsea. Men Chelsea nølte og sa at de ville vente. Den ventetiden drøyde, og Barça dukket opp. Det er riktig at Chelsea senere ønsket å komme tilbake i forhandlingene, men Barças tilbud var bedre, sier Monchi.

(©NTB)

Flere nyheter: