Menu
Ryker La Liga-tittelen for Lionel Messi og Barcelona? Foto: Joan Monfort / AP / NTB scanpix.

Setién i hardt vær i Barcelona: – Dette er sirkuset vi er i

Real Madrid nærmer seg La Liga-tittelen etter flere poengtap for Barcelona den siste tiden. Det kan bety slutten for katalanernes trener Quique Setién.

Av NTB | 05.07.2020 10:48:00

Sport: Med uavgjort borte mot Sevilla og Celta Vigo og poengdeling i forrige kamp hjemme mot Atlético Madrid har Barcelona gitt fra seg initiativet i gullkampen mot erkerival Real Madrid etter koronapausen.

Før nok en tøff bortekamp mot Villareal søndag er presset stort på Setién, som fikk jobben som Barcelonas hovedtrener for knapt et halvår siden, da han tok over for Ernesto Valverde i januar.

Etter 2-2 mot Celta Vigo 27. juni begynte ryktene å svirre om at Setién kom til å få fyken på slutten av sesongen, to år før kontrakten til treneren utløper. Nå svarer 61-åringen på ryktene.

– Jeg har vært gjennom det før. Dette er sirkuset vi er i. Jeg prøver å fokusere på mitt arbeid og ikke slite meg ut ved å lese og høre om det, sier Setién til Marca.

– Hvis han spiller spør dere meg om hvorfor Ansu Fati ikke får spille. Alle kan ikke spille og jeg bestemmer hvem som starter ut ifra mine kriterier, forklarer Setién som også skryter av Griezmann.

– Han er en flott gutt og er fantastisk profesjonell. Han er veldig positiv og vi kan stole på ham 100 prosent når han er tilbake på banen.

En av tingene treneren har fått kritikk for er bruken, eller mangel på bruken, av Antoine Griezmann. Den franske superstjernen signerte for over en milliard kroner før sesongen, men ble benket i poengtapene mot både Celta Vigo og gamleklubben Atlético Madrid.

(©NTB)

Flere nyheter: