Menu
Erling Braut Haaland og Dortmund får trolig seriestart i september. Foto: Bernd Thissen/DPA via AP / NTB scanpix

Sesongstart i september for Haaland

Erling Braut Haaland kan legge inn 11. og 18. september i kalenderen som sannsynlige datoer for sesongstart i Bundesliga. Det jobbes også for å åpne tribunene.

Av NTB | 01.07.2020 10:33:06

Sport: Det er president Christian Seifert i den tyske ligaen (DFL) som i et intervju med avisen Die Welt bekrefter planene for oppstart av neste sesong.

21. august var opprinnelig satt som dato for den første runden i Bundesliga, men virussituasjonen har tvunget fram endringer. Nå blir det etter alle solemerker sesongåpning enten 11. eller 18. september.

DFL-president Seifert opplyser videre at de tyske klubbene som ikke er slått ut av inneværende sesongs mesterliga og europaliga, kan komme til å få sesongstarten utsatt noe. De resterende cuprundene i de to nevnte turneringene avvikles som miniturneringer i Portugal og Tyskland i august.

– En viss mengde fleksibilitet er nødvendig i disse tider. I eksepsjonelle tider kan det føre til eksepsjonelt uvanlige avgjørelser, sier Seifert til Die Welt.

DFL-sjefen opplyser at det også jobbes for å få fansen tilbake på tribunene. Tyske myndigheter har samtidig lagt ned forbud mot store arrangementer fram til 31. oktober.

(©NTB)

Flere nyheter: