reklame for smiaa
Menu
Det blir ikke flere scoringer i engelsk League Two denne sesongen. Illustrasjonsfoto: Steven Paston, PA via AP / NTB scanpix

Sesongen over i engelsk 2. divisjon, opprykkssluttspill fastsatt

Klubbene i engelsk League Two i fotball vedtok tirsdag at sesongen er over, bortsett fra et opprykkssluttspill som skal avvikles i løpet av måneden.

Av NTB | 09.06.2020 16:49:03

Sport: Endelig rekkefølge ble avgjort ved å rangere klubbene etter poeng delt på spilte kamper. Swindon (mester), Crewe og Plymouth rykker opp, mens de fire neste skal ut i opprykkssluttspill med semifinaler 18. og 22. juni og finale på Wembley 29. juni, ifølge EFLs nettsted.

Stevenage ligger an til å rykke ned til National League, men kan bli berget av en poengstraff som henger over Macclesfield.

For League One faller avgjørelsen om sesongen i løpet av dagen.

Dagen etter at terminlista for mesterskapsseriens gjenstart etter koronaviruspausen ble bestemt, holdt English Football League møte for klubbene på nivå tre og fire i engelsk fotball. Først ble et system for å avgjøre opp- og nedrykk ved ikke fullført sesong besluttet, deretter var det opp til klubbene i hver divisjon å avgjøre om de ville gi opp å spille ferdig.

Klubbene i League Two ble først enige om å sette strek for seriespillet, og at rekkefølgen skal avgjøres etter den oppsatte formelen.

(©NTB)

Flere nyheter: