Menu
Atalantas Luis Muriel mister tirsdagens kamp. Foto: Luca Bruno / AP / NTB scanpix

Serie A-stjerne mister viktig kamp etter hjemmeulykke

Atalanta-måltyven Luis Muriel slo hodet i et fall i eget hjem tirsdag. Ulykken skjedde kun få timer før Serie A-kampen mot Brescia.

Av NTB | 14.07.2020 15:47:51

Sport: Atalanta flyr høyt i den italienske toppserien. Tirsdag kan klubben klatre til annenplass bak serieleder Juventus med seier over Brescia. Målfarlige Luis Muriel har scoret hele 17 ganger for klubben som også er klar for kvartfinale i mesterligaen.

Scoringsmaskinen er imidlertid ikke aktuell for spill i tirsdagens kamp mot Brescia. Det skyldes et fall i egen bolig tirsdag.

Den 29-årige colombianeren slo hodet og måtte sys etter å ha blitt fraktet til et sykehus i Bergamo. Han ble utskrevet kort tid etterpå, men tirsdagens kamp går angivelig uansett uten måltyven.

– Jeg har det bra, er hjemme. Heldigvis skjedde det ikke noe alvorlig. I kveld skal jeg være på arenaen og heie på Atalanta, og i morgen trener jeg med lagkameratene mine igjen, skriver Muriel på Instagram.

Omstendighetene rundt ulykken er uklare, men ifølge Sky Italia skal spissen ha sklidd og slått hodet mot kanten av et svømmebasseng da han spiste lunsj med lagkameratene.

Med Muriel i spissen har Atalanta imponert denne sesongen. Ikke bare kjemper klubben om seriemedaljer, men i kvartfinalen i mesterligaen venter Paris Saint-Germain. Turneringen skal etter planen spilles ferdig i Portugal i neste måned.

<p>(©NTB)</p>

Flere nyheter: