Menu
William Troost-Ekong var en populær mann i sin tid som Haugesund-spiller. Serie A-profilen blir ikke mindre avholdt etter at han bidro med pengestøtte til gamleklubben i viruskrisen. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Serie A-profil ga gamleklubben FKH 20.000 kroner

Udinese-spiller William Troost-Ekong ble av gamleklubben FK Haugesund bedt om en videohilsen. Han la til en signert trøye og 20.000 kroner i støtte.

Av NTB | 03.05.2020 18:17:47

Sport: FKH ringte gamle helter for å få en videohilsen til bruk i et program som skal hjelpe klubben økonomisk i viruskrisen.

– William ønsket å bidra mer og ville sende en signert Udinese-drakt som vi kunne auksjonere bort. Han ga også klubben 20.000 kroner som en gave, sier daglig leder John Harald Log til TV 2.

– Jeg blir veldig lett rørt, og det blir bare verre med årene. Jeg kjente på en stolthetsfølelse overfor klubben og byen da han sa han ville bidra med en pengegave.

Troost-Ekong spilte for FKH i halvannen sesong i 2015 og 2016, før han fortsatte karrieren i Bursaspor og nå Udinese. 26-åringen er født og oppvokst i Nederland, men han er landslagsspiller for farens hjemland Nigeria.

– FKH betyr veldig mye for meg. Jeg nøt virkelig tiden min der, og jeg ønsket å gi noe tilbake. Etter å ha hørt om situasjonen spillene og trenerne har havnet i var pengegaven det første som slo meg, sier Troost-Ekong til TV 2.

Det var Haugesunds Avis som først omtalte saken.

(©NTB)

Flere nyheter: