reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Politiet er på stedet på E6 sør for Støren etter en alvorlig trafikkulykke mellom to personbiler og én bobil. Foto: Bjørn Ivar Haugen / Gauldalsposten / NTB scanpix

Seks personer til sykehus etter alvorlig kollisjon på E6 i Trøndelag

Tre biler var involvert i en kollisjon på E6 sør for Støren i Trøndelag lørdag. Seks personer ble sendt til sykehus, hvorav to er alvorlig skadd.

Av NTB | 13.06.2020 20:18:55

Ulykker og naturkatastrofer: To personbiler og en bobil var involvert i ulykken som politiet fikk melding om klokka 12.42 lørdag. Seks personer ble sendt til St. Olavs hospital i luftambulanse og ambulanser.

– Årsaken til ulykken er formodentlig at en personbil har kommet over i motgående kjørefelt og truffet bobilen, sier operasjonsleder Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Hun opplyser at en mann i 50-årene som kjørte den aktuelle personbilen, har status som mistenkt. Mannen er så langt ikke avhørt, men det er rutinemessig tatt blodprøve. Han er lettere skadd.

Et par i slutten av 60-årene som kjørte den andre personbilen, er alvorlig skadd, men tilstanden er stabil. Tre personer som var i bobilen, er uskadd.

Først ble det meldt om at fem personer var involvert i ulykken og at de var kritisk skadd, noe som senere ble endret.

Det oppsto svært lang kø på stedet etter ulykken, som fant sted i en 80-sone. Det er satt opp omkjøringer, og det er uvisst når veien igjen kan åpne.

Både politiets teknikere og Statens vegvesens ulykkeskommisjon er på stedet for å foreta nærmere undersøkelser.

(©NTB)

Flere nyheter: