Menu
Illustrasjonsfoto: Fateh Guidoum / AP / NTB

6-åring koronasyk på Stord

Smitten sprer seg også på Stord. Her er det avdekket seks nye smittetilfeller det siste døgnet. Et barne på 6 år er blant de smittede.

Av Egil M Solberg | 24.03.2021 13:22:13

Koronapandemi: Samtlige av de nye smittetilfellene på Stord kommer i dag i tilknytning personer som er smittet fra før, de er alle såkalte nærkontakter.

* Mann i 50-årene med lette symptom. Han er isolert. Satt allerede i karantene som nærkontakt til kjent smitte i egen husstand.

* Kvinne i 40-årene med lette symptom. Hun er isolert. Satt også i karantene som nærkontakt til en kjent smittet person. Hun hadde fra før flere nærkontakter i familien som var smittet.

Unge og barn

* En jente i tenårene har lette symptomer. Hun er isolert. Er nærkontakt til tidligere kjent smittet person. Sporing pågår i dette tilfellet.

* En annen tenåring smittet. Satt i karantene som nærkontakt til kjent smittet person og har lette symptomer. vedkommende er nå isolert.

* En tredje tenåring har testet positivt det siste døgnet. Vedkommende var også i karantene som nærkontakt til en kjent smittet person. Vedkommende har lette symptomer og er isolert.

* Et 6 år gammelt barn har fått påvist covid-19. Barnet satt allerede i karantene som nærkontakt til en annen kjent smittet person. Barnet har lette symptomer og er isolert.

Flere nyheter: