Menu
Cruiseskipet Viking Sky i problemer under stormen ved Hustadvika i Møre og Romsdal. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Seks kvinner og fire menn innlagt på sykehus etter cruiseulykken

Ti personer er innlagt på sykehus som følge av cruiseulykken på Hustadvika i Møre og Romsdal. For to menn og en kvinne er tilstanden alvorlig.

Av NTB | 24.03.2019 01:20:22

Fritid: Helse Møre og Romsdal opplyser at fem personer er innlagt på Molde sykehus, og fem er innlagt på sykehuset i Kristiansund.

På førstnevnte sykehus er en kvinne i 50-årene, en kvinne i 60-årene og en kvinne i 70-årene innlagt med lettere skader. Også en mann i 70-årene er innlagt, han har moderate skader. I tillegg er en mann i 70-årene innlagt med alvorlige skader, men han har blitt fraktet videre til Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

På Kristiansund sykehus er en kvinne i 70-årene innlagt med lettere skader, og en mann i 70-årene er innlagt med alvorlige bruddskader. I tillegg er en mann i 50-årene lettere bruddskader og en kvinne i 90-årene er innlagt med alvorlige bruddskader. Kjønn, alder og status på den tiende innlagte pasienten er ikke kjent.

(©NTB)

Flere nyheter: