Menu
U21-landslagstrener Leif Gunnar Smerud presenterer U21-landslagets tropp. Foto: Terje Pedersen / NTB

Scoring og tabbe for to debutanter i norsk U21-seier

Stortalentet Oscar Bobb (19) scoret i sin første kamp for Norges U21-landslag i 3-2-seieren over Sveits lørdag. Magnus Sjøeng fikk en helt annen opplevelse.

Av NTB | 24.09.2022 22:01:03

Sport: Bobb sørget for 2-1 med et vakkert raid, mens keeperinnbytter Sjøeng måtte se ballen trille mellom beina etter et frispark han tilsynelatende hadde full kontroll på.

Innbytter Tobias Christensen hamret så et frispark inn i boksen. Ballen gikk via en sveitser og i mål, som ga norsk 3-2-seier på overtid.

Norge tok ledelsen 1-0 etter godt forarbeid av Sebastian Sebulonsen. Hans innlegg ble klarert av Nicolas Vouiloz, men rett i kroppen på Anel Husic og i Sveits-målet.

Zeki Amdounir utlignet til 1-1 før pause. De to debutantene Bobb og VIF-keeper Sjøeng markerte seg deretter i hver sin ende av banen med hvert sitt fortegn før Christensen med noe flaks sørget for 3-2.

Den Manchester City-eide vingen Bobb står oppført med 28 aldersbestemte landskamper for Norge. Han har til gode å debutere for Citys førstelag. 19-åringen fikk en smakebit av førstelagsfotball da han satt på benken borte mot Swindon i FA-cupen i januar.

Også Christos Zafeiris, Daniel Karlsbakk, Joel Mvuka og Waren Kamanzi debuterte mot Sveits.

Det norske U21-landslaget har kvalifisert seg til EM neste år. En treningskamp mot Spania venter før den pågående landslagssamlingen er over.

(©NTB)

Flere nyheter: