Menu
Schalke tar grep etter at spillerne ble angrepet av sinte fans i midtuken. Foto: Friso Gentsch / DPA Pool via AP / NTB

Schalke-spillerne får velge om de spiller i sesonginnspurten

Nedrykksklare Schalke lar spillerne selv styre belastningen etter at de ble angrepet av sinte supportere tidligere i uken.

Av NTB | 23.04.2021 15:34:50

Sport: Nedrykket til 2. Bundesliga ble klart med 0-1-tapet mot Arminia Bielefeld tirsdag, og Schalke-spillerne måtte flykte fra en gruppe tilhengere etter kampen. De ble angrepet fysisk og grovt fornærmet av enkelte supportere da de kom hjem til Gelsenkirchen.

– Jeg kan leve med det om en spiller ikke ønsker å spille i de fire gjenværende kampene, sier styremedlem Peter Knäbel i Schalke til avisen Bild.

Han forteller at det blir holdt individuelle samtaler med spillerne etter angrepet, og at de får tilbud om hjelp. Onsdagens og torsdagens treningsøkter ble avlyst i kjølvannet av bråket.

– Spillerne har det i stor grad bra, men vi er overbevist om at det er behov for flere samtaler, sier Knäbel.

Schalke spiller ikke kommende helg fordi kampen mot Hertha Berlin er utsatt som følge av koronasmitte hos motstanderen. Klubbledelsen vil være observant med tanke på eventuelle krumspring fra fansen når laget er tilbake på trening.

Schalkes neste kamp spilles mot Hoffenheim 8. mai. Laget ender sist i 1. Bundesliga uavhengig av hvordan det går i resten av sesongens kamper.

(©NTB)

Flere nyheter: