reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Wendy's-restauranten i full fyr lørdag. Den brant ned til grunnen. Rayshard Brooks, en svart mann ble skutte og drept av politiet der ett døgn før. Han lå og sov i en feilparkert der drive-in-kundene skulle kjøre. Foto: Ben GrayAtlanta Journal-Constitution / AP / NTB scanpix

Satte fyr på restaurant i Atlanta der svart mann ble drept

Et døgn etter at en svart mann ble skutt og drept av politiet utenfor en restaurant i Atlanta, ble restauranten brent ned.

Av NTB | 14.06.2020 06:33:57

Krig og konflikter: Ifølge Reuters stengte demonstranter av en hovedvei i Atlanta lørdag før de satte fyr på Wendy’s-restauranten der den tragiske hendelsen fant sted rundt et døgn i forveien. 27 år gamle Rayshard Brooks sov i en feilparkert bil som angivelig sto i veien for restaurantens kunder, og endte med å bli skutt og drept av politiet utenfor restauranten fredag.

Lørdag gikk politisjef Erika Shield i Atlanta av som følge av det som skjedde, men det forhindret ikke videre reaksjoner. Urolighetene brøt ut etter solnedgang. Restauranten brant i 45 minutter før brannmannskaper fikk slukket brannen, og da var bygningen redusert til kullrester.

(©NTB)

Flere nyheter: