Menu
Sarpsborgs Mohamed Ofkir ble matchvinner i søndagens seier mot Odd. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix

Sarpsborg fortsatte den gode formen med seier over Odd

Etter å ha åpnet sesongen svakt har Sarpsborg 08 tatt ti poeng på de siste fire kampene i Eliteserien. Søndag slo de Odd 2-0 på hjemmebane.

Av NTB | 19.07.2020 20:02:59

Sport: Det var ingen sjanserik aften i Sarpsborg søndag, men Ismaila Coulibaly og Mohamed Ofkir fikk likevel jobben gjort for hjemmelaget

Den første omgangen var preget av et lavtliggende hjemmelag, generelt lite kreativitet og offside-mål. Kampens første gyldige scoring kom i form av en suser fra langdistanse det sto Coulibaly på, før Ofkir fastsatte sluttresultatet like før slutt med en lekker enkeltmannsprestasjon.

Odd presset på for redusering, men måtte se seg slått 2-0 borte mot sarpingene.

Bortelagets hovedtrener Jan Frode Nordnes var ikke helt fornøyd med lagets prestasjon.

– Vi gjennomfører en bra førsteomgang, og så er vi ikke fullt så gode i andreomgang. Vi klarer ikke å bryte igjennom forsvarsmuren til Sarpsborg, sier Nordnes til Eurosport etter kampen.

Like etter fikk bortelaget en god mulighet etter et skudd fra Markus André Kaasa, men forsøket hadde David Mitov Nilsson god kontroll på.

Like før slutt gjorde innbytter Ofkir alt selv i oppbyggingen og avslutning av 2-0-målet. 23-åringen snappet opp ballen, dro av to spillere, før han limte ballen ned i hjørnet fra 16-meters hold.

Med dagens seier har Sarpsborg tatt ti poeng på de siste fire kampene, til trener Mikael Stahres glede.

– Det er ikke lenge siden vi hadde null poeng og nå har vi ti. Det er bra gjort av spillerne, sier Stahre.

Sarpsborg 08 ligger på 10.-plass i serien med ti poeng, mens Odd ligger på 6.-plass med 13 poeng.

Det tok 17 minutter før en ball lå i nettet. Nicolai Næss headet ballen elegant inn i mål etter et frispark fra Anton Jonsson Saletros, men ble avvinket for offside.

Etter at timen var spilt klinket Ismaila Coulibaly til fra 20-25 meters hold. Han klarte å snike ballen ned i hjørnet bak en utspilt Sondre Rossbach.

(©NTB)

Flere nyheter: