Menu
Bayern München halte i land seieren mot Frankfurt. Foto: Michael Probst / AP / NTB

Sané sørget for Bayern-seier i slitekamp

Bayern München slet med uttellingen mot Eintracht Frankfurt, men Leroy Sané sørget for tre poeng for den tyske giganten med kampens eneste mål i 1-0-seieren.

Av NTB | 26.02.2022 21:48:38

Sport: Serielederen i Bundesliga hadde det mest ballinnehavet, flest skudd på mål og de største sjansene, men måtte vente til det gjenstod snaut 20 minutter igjen av kampen før de fikk hull på byllen.

Det klarte den eminente midtbanespilleren Joshua Kimmich, som spilte en strøken pasning rett gjennom forsvaret til Frankfurt, til Sané i fullt firsprang mot mål. Den tidligere Manchester City-profilen gjorde ingen feil alene med keeper og scoret det avgjørende målet i kampen.

Jens Petter Hauge fikk med seg de tolv siste minuttene av kampen mot serielederen.

Bayern topper Bundesliga med ni poeng ned til Dortmund, som spiller sin kamp denne runden mot Augsburg søndag.

Klubben håper å få Erling Braut Haaland tilbake i spill. Nordmannen har vært ute med en muskelskade siden 22. januar, men har den siste tiden deltatt for fullt på treningsfeltet med lagkameratene i Dortmund.

Fredrik Bjørkan spilte hele kampen for Hertha Berlin som tapte 0-3 for Freiburg. Håvard Nielsen fikk med seg 33 minutter for Greuther Fürth på stillingen 0-1. Kampen endte 1-1 og han var dermed med på å sikre laget sitt ett poeng.

(©NTB)