reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Anders Mol og Christian Sørum spilte torsdag sin første sandvolleyballkamp på nesten ett år, som oppkjøring til EM i Latvia. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sandvolleystjernene Mol og Sørum tapte i comeback

Anders Mol og Christian Sørum spilte torsdag sin første kamp på ett år da de tapte for Aleksandrs Samoilovs/Janis Smedins i en oppvisningskamp i Lofoten.

Av NTB | 03.09.2020 18:08:08

Sport: Latvierne viste seg som de sterkeste og vant i strake sett med sifrene 21-13 og 21-17, i en kamp der særlig Mol slet med å finne rytmen.

– Jeg merket at det er lenge siden vi har spilt en ordentlig kamp med dommer og nerver, og vi fant aldri godfølelsen i dag. I tillegg synes jeg latvierne spilte veldig godt. De viste hvorfor de fortsatt er mestvinnende europeiske lag, en tittel jeg snart ønsker å ta fra dem, sa Mol etter kampen.

Mol og Sørum herjet på sandvolleyballbanen før viruspandemien raserte terminlista for 2020-sesongen. Kampen på Hauklandstranda i Lofoten torsdag var verdensenernes første siden de ble nummer tre i verdensseriefinalen 8. september i fjor.

Det var også den første kampen mellom to så høyt rangerte par siden pandemien rammet. Oppgjøret var et ledd i oppkjøringen til EM i Latvia 16. til 20. september. Der skal nordmennene prøve å ta sin tredje strake EM-tittel.

(©NTB)

Flere nyheter: