Menu
Sandvolleyballparet Anders Mol og Christian Sørum med beviset på at de vant den første turneringen i Cancún. Nå er de klare for åttedelsfinalen i den andre. Foto: Alejandro Gutiérrez Mora / FIVB / NTB

Sandvolleyball: Mol og Sørum cruiset til åttedelsfinalen

Anders Mol og Christian Sørum slo nederlenderne Christian Varenhorst og Steven van de Velde 21-18 og 21-16 og er i åttedelsfinalen i Cancún

Av NTB | 24.04.2021 02:04:10

Sport: Den norske duoen vant den første verdensserieturneringen i Mexico tidligere denne uken. Det gjorde de i sin første turneringen på ett og et halvt år.

Det skjedde tirsdag denne uken.

I semifinalen i gruppespillet i den andre turneringen tok de seg til gruppefinalen med 21-12, 18-21 og 15-9 fredag ettermiddag.

Da spilte det norske paret ujevnt og var ikke på sitt beste i det andre settet.

I gruppefinalen gikk det lettere. Da vant de ganske kontrollert over to sett. Seier i gruppefinalen gjør at de tok seg direkte til åttedelsfinalen, i det som også benevnes som 3. runde. Åttedelsfinalen spilles lørdag.

Anders Mol og Christian Sørum er ranket som verdens beste og ga bare fra seg totalt to sett da de vant åpningsturneringen i Cancún.

Det skal også spilles en tredje turnering i smittevernboblen i Cancún. Den skal ikke Mol og Sørum delta i. Da drar de i stedet til Tenerife for å trene.

(©NTB)

Flere nyheter: