Menu
Anders Mol (t.h) har blitt syk. Han og sandvolleyball-partner Christian Sørum (t.v.) stilte ikke til åttedelsfinalen i verdenstourturneringen i Gstaad. Foto: Andrew Medichini / AP / NTB

Sandvolleyball: Anders Mol syk – stilte ikke til åttedelsfinale i Sveits

Anders Mol og Christian Sørum skulle spille åttedelsfinale i verdenstouren i sandvolleyball i Gstaad fredag, men stilte ikke grunnet sykdom på Mol.

Av NTB | 08.07.2022 12:46:09

Sport: De nybakte verdensmesterne skulle egentlig spille på hovedbanen i turneringen i Gstaad klokken 12, men den norske duoen stilte ikke.

Viaplay melder at duoen har trukket seg.

Torsdag gikk det rykter om at Mol hadde blitt syk, men at han fortsatt aktet å spille fredagens åttedelsfinale, men kampen gikk ikke som planlagt.

Norges eneste håp i Gstaad ser dermed ut til å være storebror Hendrik Mol og Mathias Berntsen, som akkurat nå spiller på hovedbanen mot brasilianske Vitor Felipe og Renato.

Den brasilianske duoen var finalemotstander da Mol/Sørum vant sandvolleyball-VM for første gang i Roma 19. juni og vant første sett mot Mol/Berntsen 21-15 fredag.

Kampen pågår fortsatt.

Tidligere på dagen røk kvinneduoen Sunniva Helland-Hansen og Emilie Olimstad ut i første utslagsrunde mot brasilianske Barbara/Carol.

(©NTB)

Flere nyheter: