Menu
Det ble full jubel på Marienlyst da Strømsgodset fullstendig ydmykte Jerv og vant 6-0. Foto: Geir Olsen / NTB

Sandstø raste mot egne supportere etter 0-6-ydmykelsen: – Oppfører seg som aldeles tullinger

Jerv-trener Arne Sandstø var alt annet enn fornøyd med både lagets prestasjoner og supporternes oppførsel da de ble knust 0-6 av Strømsgodset.

Av NTB | 21.08.2022 20:40:53

Sport: – Å gå bort å unnskylde seg til noen som oppfører seg som aldeles tullinger, synes jeg ikke verken de eller spillerne fortjener. Vi har spilt en drittomgang, men alle må kunne oppføre seg som folk. Vi er jækla glad i Svaberget, og de er glad i oss, sa Sandstø til Discovery.

– Det spiller ingen rolle, men folk må oppføre seg. Hvis man skal spille på lag, må man oppføre seg som folk, svarte treneren.

En av de som virkelig fikk høre det fra de tilreisende supporterne var Jerv-keeper Øystein Øvretveit.

Det er mye følelser inne i bildet og når resultatet blir som det blir, skjønner jeg at folk blir frustrerte på oss når de har tatt turen hele veien fra Grimstad for å støtte oss. Jeg håper vi kan gjøre det bedre i neste kamp, og få de litt mer på lag. Det er veldig fine gutter som står og skriker på oss, svarer keeperen.

– Å tape 6-0 er forferdelig ydmykende, men det er ikke ufortjent. Vi er med til pause og har våre muligheter, men i andreomgang er det lekestue, sa Sandstø.

Selvtilliten ble riktignok fort borte da Øvretveit gjorde en kjempebrøler etter bare 16 minutter. 28-åringen sto langt ute i feltet da han fyrte av gårde et sleivspark rett til Johan Hove, som banket ballen tilbake på direkten i mål.

– Jeg har tenkt på det en stund nå, så det var deilig å få den. Jeg tenkte ikke så mye. Det var lav sol, så jeg så ikke en dritt. Jeg vet ikke helt hvor keeperen var, så jeg bare skjøt. Heldigvis gikk det, svarte Hove på spørsmål om hva han tenkte da han fyrte av.

– Det blir tøft å vinne kamper når jeg omtrent kaster baller i mål. Jeg skled litt når jeg skulle skyte ut, og da traff jeg den eneste jeg ikke skulle treffe. Da blir det mål imot, sa Øvretveit.

Først doblet Ipalibo Jack vertenes ledelse på hodet, før Friday satte ballen mellom beina på Øvretveit to minutter senere.

Og det skulle ikke gå lenger enn to minutter igjen før også Tobias Gulliksen kom seg på scoringslisten. Vingen kom seg alene med Øvretveit og svingte ballen nydelig forbi han, etter at Jack hadde spilt han nydelig gjennom.

Godset fortsatte målshowet kvarteret senere da først Gulliksen fyrte av fra 16 meter, før Friday banket ballen i krysset fra 19-20 meter til 6-0-seier.

Det var et Jerv-lag proppfullt av selvtillit som gjestet Drammen etter å ha slått Lillestrøm 1-0 i forrige serierunde.

Tre minutter senere var Kristoffer Tokstad nær å doble ledelsen da han skjøt ballen i tverrliggeren, etter et nydelig oppspill fra Fred Friday. Etter pausen satte Godset inn et ekstra gir og vartet opp med fem minutter med scoringsmagi på Marienlyst.

(©NTB)

Flere nyheter: