Menu
Sander Berge var lørdag tilbake fra start for Sheffield United. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Sander Berge tilbake fra start i tap

Sander Berge startet sin første ligakamp siden 21. august i Sheffield Uniteds 0-2-tap for Derby i mesterskapsserien lørdag.

Av NTB | 14.01.2022 18:07:09

Sport: Sheffield United har hatt en tung første halvdel av sesongen. Laget har tatt 32 poeng på 23 kamper og ligger på 15.-plass etter lørdagens tap. Et norsk lyspunkt i kampen var imidlertid at Berge er tilbake fra start, etter at en hamstringskade har holdt ham ute av spill store deler av sesongen.

Berge gikk av banen etter 68 minutter. Like etter sendte Tom Lawrence nedrykkstruede Derby i ledelsen. Sju minutter senere økte Lawrence da han på vakkert vis skrudde ballen opp i hjørnet.

Derby tok med seieren «endelig» steget opp fra sisteplassen på tabellen. Laget er trukket 21 poeng denne sesongen, men har nå bare ni poeng opp til sikker plass.

Bournemouth, som jakter opprykk til Premier League, røk overraskende på 2-3-tap for Luton tidligere lørdag. Kal Naismith ble den store helten for Luton seks minutter på overtid.

Blackburn sikret sin 14. seier for sesongen med 1-0 mot Cardiff. De har sett svært sterke ut denne sesongen og kan være med å kjempe om opprykk til slutt.

(©NTB)

Flere nyheter: