Menu
Sandefjords Mohamed Ofkir jubler for ett av sine mål i eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Sandefjord. Foto: Annika Byrde / NTB

Sandefjord slo til – 5-0 over Strømsgodset etter tre Ofkir-mål

Strømsgodset sviktet i alle ledd og tapte med brutale 0-5 hjemme for Sandefjord i Eliteserien fotball. Mohamed Ofkir scoret tre ganger.

Av NTB | 23.04.2022 20:04:33

Sport: – Jeg er stolt av laget. Vi måtte opp på hesten og gjøre det vi har trua på etter kampen mot HamKam (0-3-tap) sist, sa Ofkir til MAX.

Strømsgodset la et solid press på Sandefjord fra start, men i løpet av noen sekunder etter en Godset-corner hadde gjestene kontret inn 0-1. Ofkir dro seg inn fra høyre og sendte i vei et lavt skudd ved bortre stolpe. Keeper Viljar Myhra var uten sjanse.

Noen minutter før pause utnyttet Franklin Nyenetue et gedigent bakrom og sendte ballen mellom beina på Myhra og inn til 0-2.

– Dette er ganske enkelt ræva. Vi må opp 100 hakk i 2. omgang, sa Myhra til MAX i pausen.

Strømsgodset fikk trolig en verbal oppstramming i garderoben ved halvtid. Spillet til hjemmelaget tok seg solid opp fra start av omgangen.

Ofkir skjøt inn ytterligere mål etter 70 og 80 minutter. På 0-4 begynte Godset-tilhengere å forlate stadion.

Etter kampen var det piping på tribunene. Godset-fansen hadde sett noe nær lavmål fra sine spillere.

Strømsgodset står med bare tre poeng etter fire kamper og er inne i en liten krise. Nedrykkstippede Sandefjord har sikret seg det dobbelte.

Begge lag spiller hjemmekamp neste gang (8. mai). Godset får besøk av Rosenborg, mens Vålerenga reiser til Sandefjord.

Likevel gikk det helt galt. Myhra ga en svak retur etter et skudd. Den snappet Nyenetue opp, og så sto det 0-3 i vårværet i Drammen.

(©NTB)