Menu
Hans Erik Ødegaard er hovedtrener i Sandefjord. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Sandefjord forlenget rekken uten hjemmeseier – Uavgjort mot Aalesund

Sandefjord og Aalesund spilte 2-2 i Eliteserien i fotball. Dermed står Sandefjord med fem hjemmekamper uten seier i årets sesong.

Av NTB | 12.07.2022 22:00:43

Sport: Sandefjord og Aalesund møttes til utsatt eliteseriekamp etter at sistnevnte sitt fly hadde blitt kansellert i helgen, som følge av pilotstreiken i SAS.

På Sandefjords hjemmebane hadde vertene fortsatt ikke vunnet en kamp i serien denne sesongen. Det klarte de heller ikke mot Aalesund.

Etter 14 kamper ligger Sandefjord på 11.-plass med 14 poeng, mens Aalesund ligger på 7.-plass med 20.

– Det var moro. Det er lenge siden, sa Haakestad til Discovery om å komme på scoringslisten igjen.

– Det aller morsomste var å være tilbake på banen igjen, fortsatte han.

Haakestad var tilbake fra start etter at han har vært ute med skade siste tiden. Han har kun spilt 34 minutter mot Tromsø siden hodeskaden han pådro seg mot Viking i midten av juni.

Sju minutter før pause satt utligningen for Aalesund da Nenass fikk æren av å åpne målkontoen i Eliteserien. Kort tid etter pause snudde gjestene kampen. Avslutningen fra Dario Canadjija fikk en retningsforandring i Jesper Taaje og gikk inn i mål.

Sandefjord-spiller Mohamed Ofkir kjempet med seg ballen inn i sekstenmeteren etter 65 minutter og rullet ballen i mål bak Sten Grytebust. Hans fjerde strake kamp med scoring i Eliteserien.

– Jeg er ikke fornøyd i det hele tatt, hvis vi skal ha litt ambisjoner i Eliteserien så må vi vinne sånne kamper.

Mats Haakenstad ga de blåkledde en strålende start på kampen med nettkjenning allerede etter fire minutter. Høyrebacken satte ballen i mål fra kloss hold etter et langt innkast i feltet.

Hos Aalesund var det Alexander Ammitzbøll som fikk jobben med å erstatte AGF-klare Sigurd Haugen. Etter 11 minutter var han en skostørrelse fra å kunne sette inn utligningen.

(©NTB)

Flere nyheter: