Menu
En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for å ha drept sin 31 år gamle kjæreste. Kvinnen ble søndag funnet død i en leilighet nær Sandefjord sentrum. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Sandefjord-drapet: Drapssiktet kan tidligst avhøres fredag

Den 45 år gamle mannen som er siktet for drapet på sin 31 år gamle kjæreste i Sandefjord, blir tidligst avhørt på fredag, opplyser politiet til NRK.

Av NTB | 05.02.2020 14:45:59

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet sier at mannens helsetilstand foreløpig gjør at de ikke kan avhøre ham.

Ifølge kanalen har det gått flere rykter i lokalmiljøet om hva som skjedde med den 31 år gamle kvinnen i Sandefjord søndag, men politiet har til nå vært sparsommelige med opplysninger.

– Etterforskningen er tidskritisk. Det er viktig for oss at informasjonen vi får inn, så langt som mulig ikke er påvirket av andre, sier politiadvokat An Eline Rimstad Johansen i Sørøst politidistrikt til NRK.

Tirsdag ble den 45 år gamle mannen varetektsfengslet i fire uker. Han skulle i utgangspunktet bli avhørt mandag, men avhøret ble avbrutt av helsemessige grunner. Heller ikke tirsdag fikk politiet avhørt mannen.

Drapssiktedes forsvarer, advokat Jonny Sveen, sier til VG at helsetilstanden fremdeles gjør det uklart når et avhør vil kunne skje.

45-åringen har foreløpig ikke tatt stilling til skyldspørsmålet.

(©NTB)

Flere nyheter: