Menu
Joshua King spilte hele kampen for Watford, som tapte mot Tottenham til slutt. Foto: Rui Vieira / AP / NTB

Sanchez sørget for Tottenham-seier mot Watford på tampen

Tottenham brukte over 90 minutter på å score mot Watford i Premier League lørdag. Davinson Sánchez ble matchvinner på dødball langt inne i overtiden.

Av NTB | 01.01.2022 18:08:44

Sport: Sist Watford holdt nullen i Premier League var i 3-0-seieren over Liverpool 29. februar 2020. Siden den gang har laget spilt til sammen 27 Premier League-kamper med baklengsmål, rykket ned og opp, samt byttet permanent hovedtrener tre ganger.

Det så lenge ut til at det endelig skulle bli kamp uten baklengs mot Tottenham, men så steg Sanchez opp på en dødball og stanget Tottenham i føringen, seks minutter på overtid.

– Det var synd. Mine spillere gjorde alt for å holde nullen og vinne kampen. Vi kontret bra i 2. omgang og hadde noen muligheter ved João Pedro og Joshua King, sa Watford-manager Claudio Ranieri til Sky Sports.

Det ble lagt til åtte minutter med tilleggstid etter nok et tilfelle av en tilskuer som fikk et illebefinnende på tribunen.

King spilte hele kampen for Watford, som har bare tre lag bak seg på tabellen.

Tottenham er fortsatt ubeseiret under Antonio Conte og er nå bare to poeng bak erkerival Arsenal på den viktige 4.-plassen, med to kamper mindre spilt.

– Det var vår femte kamp på 13 dager, og vi har måttet bruke nesten de samme spillerne.

Neste ligakamp for Tottenham er hjemme mot Arsenal 16. januar, men kampene i øvrige turneringer kommer tett før den tid.

Semifinalen i ligacupen mot Chelsea spilles over to kamper 5. og 12. januar, og i helgen mellom de to kampene mot Chelsea spiller Spurs mot Morecambe i FA-cupens tredje runde.

– Jeg hadde aldri trodd at vi skulle tape på en heading, med alle mine høye spillere. Men jeg er stolt av spillerne i dag, og jeg synes tilhengerne bør være det også. Vi gir oss ikke. Vi kommer til å overleve.

– Det var en positiv prestasjon, for vi kontrollerte kampen fra start til slutt, men vi må bli mer effektive. Sistepasningen var ikke god nok. I første omgang hadde vi 29 innlegg uten å score, sa Conte til BBC.

(©NTB)