Menu
Alexis Sanchez ble Chiles helt med to mål da Bolivia ble slått 3-2. Her er han i duell med Marc Enoumba. Foto: Juan Karita, AP / NTB

Sanchez-dobbel berget VM-håpet for Chile

To scoringer av Alexis Sanchez berget en svært viktig 3-2-seier for Chile borte mot Bolivia i den søramerikanske VM-kvalifiseringen i fotball tirsdag.

Av NTB | 01.02.2022 23:50:33

Sport: Poengene førte Chile opp på femteplassen som gir omspill mot et asiatisk lag, om enn bare inntil de fire kampene natt til onsdag norsk tid er spilt.

Chile ville med poengtap i La Paz vært hektet av i kvalifiseringen foran de to avsluttende rundene i mars. Da venter bortekamp mot Brasil før kvalifiseringen avsluttes hjemme mot Uruguay, så det står igjen mye jobb, men nå har chilenerne iallfall en sjanse.

Sanchez scoret et tidlig ledermål, men Marc Enoumba utlignet før pause. Det så lenge ut til å gå mot poengdeling, men i det 77. minutt scoret Marcelino Nuñez ledermålet for Chile. Sanchez økte ledelsen i det 85. minutt, og det ble vinnermålet ettersom Marcelo Martins reduserte på tampen.

Brasil og Argentina er allerede VM-klare. Ecuador og Peru ligger på de øvrige plassene som gir direkte VM-plass, men Chile, Uruguay og Colombia er alle på skuddhold.

(©NTB)

Flere nyheter: