reklame for Sheiken Bowling
Menu
Det var utenfor 974 stadion etter kampen mellom Brasil og Sør-Korea at Samuel Eto'o gikk løs på en mann. Foto: Luca Bruno / AP / NTB

Samuel Eto’o til angrep på mann utenfor VM-stadion

En video av Kameruns fotballpresident Samuel Eto'o viser at den tidligere fotballstjernen går til fysisk angrep på en person som vil intervjue ham i Qatar.

Av NTB | 06.12.2022 11:06:56

Kultur og underholdning: Videoen av hendelsen går viralt i sosiale medier. Det var avisen La Opinión som omtalte hendelsen først.

Personen som til slutt blir sparket av Eto’o, oppsøker fotballikonet, som reagerer med sinne. Flere personer kommer til situasjonen og prøver å roe ned Eto’o og ser ut til å lykkes, men den tidligere fotballstjernen river seg løs og sparker til personen som går i asfalten.

Det er ikke kjent hva som var opptakten til situasjonen. La Opinion melder at de har forsøkt å få Eto’o i tale, men uten å lykkes. Personen som ble sparket ned har heller ikke uttalt seg om episoden.

Samuel Eto’o avsluttet fotballkarrieren i Qatar. Han har vært i klubber som Real Madrid, Barcelona, Inter og Chelsea. For et knapt år siden ble han valgt til president i Kameruns fotballforbund.

Eto’o er også ambassadør for Qatar-VM.

(©NTB)