reklame for Sheiken Bowling
Menu
Det var utenfor 974 stadion etter kampen mellom Brasil og Sør-Korea at Samuel Eto'o gikk løs på en mann. Foto: Luca Bruno / AP / NTB

Samuel Eto’o beklager angrepet på mann utenfor VM-stadion

Kameruns fotballpresident Samuel Eto'o legger seg flat og har gått ut og beklaget at han sparket til en mann som ville intervjue ham under VM i Qatar.

Av NTB | 06.12.2022 17:26:52

Kultur og underholdning: – Jeg ønsker å beklage for at jeg mistet besinnelsen, og reagerte på en måte som ikke samsvarer med min personlighet. Jeg beklager til offenligheten for denne uheldige hendelsen, skriver Eto’o på Twitter.

Tirsdag ble det lagt ut en video som viser at den tidligere fotballstjernen går til fysisk angrep på en person som vil intervjue ham etter kampen mellom Brasil og Sør-Korea.

Videoen går viralt i sosiale medier. Det var avisen La Opinión som omtalte hendelsen først.

Personen som til slutt blir sparket av Eto’o, oppsøker fotballikonet, som reagerer med sinne. Flere personer kommer til situasjonen og prøver å roe ned Eto’o og ser ut til å lykkes, men den tidligere fotballstjernen river seg løs og sparker til personen som går i asfalten.

Det er ikke kjent hva som var opptakten til situasjonen. La Opinion melder at de har forsøkt å få Eto’o i tale, men uten å lykkes. Personen som ble sparket ned har heller ikke uttalt seg om episoden.

Samuel Eto’o avsluttet fotballkarrieren i Qatar. Han har vært i klubber som Real Madrid, Barcelona, Inter og Chelsea. For et knapt år siden ble han valgt til president i Kameruns fotballforbund.

Eto’o er også ambassadør for Qatar-VM.

(©NTB)

Flere nyheter: