Menu
Med storskjermer sendes bingoprogrammet direkte fra bingostudioet i Odda ved hjelp av Facebook-live. Bingosendingen sendes også på hele sørvestlandet på DAB (Bingokanalen) og på nettradio. FOTO: Bingokanalen / Fjorden Bingo

Samler camping-folket i bingoshow

Joar Levemann fra Fjorden Cowboys samler onsdag kveld campingplassene på Vestlandet i sesongens første store campingbingo.

Av Egil M Solberg | 18.05.2021 20:14:21

Bingokanalen: Campingplassene begynner nå å åpne og som i fjor blir det gjennom sommeren muligheten til å samles til sosialt lag på campingplasser over hele Vestlandet for å spille bingo med gamle og nye venner.

Med storskjermer sendes bingoprogrammet direkte fra bingostudioet i Odda ved hjelp av Facebook-live. Bingosendingen sendes også på hele sørvestlandet på DAB (Bingokanalen) og på nettradio.

I sist uke var allerede noen campingplasser med, men denne uken er det et langt høyere antall steder som har meldt seg på.

KJØP BINGOBLOKK SLIK SPILLER DU ONLINE BINGOKANALEN.NO

Sist uke åpnet også Camp Lothepus i Odda, noe som preget bingosendingene de siste to ukene med besøk av Leif Einar «Lothepus» Lothe i studio.

Den siste uken har alle på Camp Lothepus sin bobilcamp fått gratis Fjorden Bingo T-skjorter ved å komme inn på Mekk-butikken i Odda og rope Bingo Bongo.

– Dette gleder jeg meg til. Det blir sykt gøy med bingo bongo denne onsdags kveld. Så får vi se om noen stikker av med jackpotten på 100.000 kroner, sier Levemann til Radio Haugaland.

Hør intervjuet med Joar Levemann

Flere nyheter: