Menu
Emil Bohinen (til h.) og Salernitana berget plassen i Serie A tross et stygt hjemmetap i serieavslutningen. Hjelp fra fortapte Venezia sørget for at laget forble på rett side av streken. Her feirer Bohinen og Federico Bonazzoli scoring i en tidligere kamp. Foto: Alessandro Garofalo, LaPresse via AP / NTB

Salernitana berget plassen tross kjempesmell – fikk hjelp fra Venezia

Emil Bohinen og lagkameratene i Salernitana kunne juble for ny kontrakt i Serie A, men ikke ved egen hjelp. Laget ble knust 0-4 hjemme av Udinese.

Av NTB | 22.05.2022 23:15:53

Sport: Det ville vært skjebnesvangert om Cagliari samtidig hadde vunnet over tabelljumbo Venezia, men Dennis Johnsen og hans lagkamerater nektet å tape den siste kampen på øverste nivå. Med 0-0 tok de med seg Cagliari ned til Serie B.

Kampen i Salerno var tidlig avgjort. Gerard Deulofeu, Ilija Nestoroski og Destiny Udogie scoret for gjestene i første omgang, og Udinese tok seg også råd til å misse et straffespark før hvilen.

Bohinen ble byttet ut ikke lenge etter at Roberto Pereyra la på til 4-0 i det 57. minutt.

Da var det klart at Salernitanas skjebne ville bli avgjort i Venezia. Et Cagliari-mål ville sendt Sardinia-laget over streken, men det kom aldri. Dennis Johnsen spilte 73 minutter for Venezia før han så lagkameratene stå imot også det siste drøye kvarteret pluss tilleggstid.

Det var allerede klart at Genoa rykker ned.

(©NTB)

Flere nyheter: